OTVARAJUĆI SISTEMI

ALUMIL

ALUMIL SMARTIA M11000

SMARTIA M11000 je toplotno izolovani sistem koji može zadovoljiti najzahtjevnije potrebe zahvaljujući širokom izboru rješenja i različitom dizajnu profila čineći ga idealnim izborom za prozore i vrata svih vrsta. !

POGLEDAJ VIŠE
ALUMIL SMARTIA M11500

SMARTIA M11500 M11500 je kompletan okretno-nagibni sistem za visoko izolovana vrata i prozore koji se mogu uklopiti sa euro žlebom ili euro jezgro mehanizmom za bilo koji arhitektonski dizajn otvora sa velikim izborom profila u sistemu.

POGLEDAJ VIŠE
ALUMIL COMFORT M9400

COMFORT M9400 sastoji se od jednog od najsavremenijih neizolovanog aluminijumskog sistema koji može poslužiti širokom rasponu različitih potreba uz zadovoljavajuće performanse.

POGLEDAJ VIŠE
ALUMIL SMARTIA M23000

SMARTIA M23000 je toplotno izolovan okretno-nagibni sistem prozora i vrata koji kombinuje prednosti aluminijuma i drveta, nudeći izdržljivost aluminijuma zajedno sa toplinom drveta.

POGLEDAJ VIŠE
ALUMIL SMARTIA S67

SMARTIA S67 je novi Alumil okretno/nagibni sistem kompletni, koji kombinuje izvrsne performanse termičke izolacije uz visoku konstruktivnu fleksibilnost i izvanredan dizajn.

POGLEDAJ VIŠE
ALUMIL SMARTIA S67 PHOS

SMARTIA S67 PHOS je moderan, minimalistički okretno-nagibni sistem sa skrivenim krilima i pratećom opremom.

POGLEDAJ VIŠE

ALUMINCO

ALUMINCO W4900

ALUMINCO W4900 aluminijumski prozorski sistem je sertifikovan od Instituta za Pasivne Kuće (PHI) da bi udovoljio visokim zahtevima pasivnih kuća.

POGLEDAJ VIŠE
ALUMINCO W4750

ALUMINCO W4750 je novi napredni aluminijumski sistem koji kombinuje dokazane prednosti prozora i vrata sa šarkama...

POGLEDAJ VIŠE

 SCHÜCO

SCHÜCO AWS 65

Schüco nudi visoke performanse i moderan sistem sa Schüco AWS 65 serijom za prozore. Ovaj sistem kombinuje arhitektonska i oblikovna rešenja sa funkcionalnim prednostima konstrukcije.

POGLEDAJ VIŠE
SCHÜCO AWS 70

Schüco je napravio sistem za kompletne zahteve među kojima je i sistem Schüco AWS 70 za aluminijumske prozore dubine od 70mm.

POGLEDAJ VIŠE