O NAMA

O NAMA

Preduzeće DOO “Rapex” iz Bara osnovano je 1992. godine. Na samom početku osnovna djelatnost firme bila je trgovina na veliko i malo, i pružanje usluga. Od 1996. godine firma se preorjentiše na proizvodnju aluminijumske bravarije.
Na samom početku proizvodni kapaciteti su bili mali, međutim zahvaljujući kvalitetu naših proizvoda i potražnji na tržištu, proizvodni kapacitet se povećao. Osluškujući puls tržišta, menadžment širi svoj proizvodni program i prilagodjava ga potrebama savremenog kupca.

DOO “Rapex” se prostire na preko 5000m2, za proizvodnju Aluminijumske bravarije I Pvc bravarije, veleprodaju profila i repromaterijala, gdje u sklopu naše firme posjedujemo veliko modernizovano skladište sa najsavremenijim kranovima za utovar profila. Takođe bavimo se proizvodnjom roletni, izradom stakla, staklenih fasada, komarnika, ograda, senzor vrata, garažnih vrata, i široki spektar ulaznih panelnih vrata.

Firma je širila mrežu prodaje gotovih proizvoda, sa mogućnošću naše ugradnje, prema zemljama Iraka, Njemačke, Francuske, Luxemburga, Albanije.
Firma Rapex u svom proizvodnom pogonu i uslužnom centru broji preko 70 stalno zaposlenih radnika.