KLIZNI SISTEMI

ALUMIL

ALUMIL SMARTIA S350

ALUMIL SMARTIA S350 je savremen i fleksibilan toplotno izolovani klizni sistem sa modernim ravnim dizajnom. Idealan je za osvježavanje i renoviranje prostora zahvaljujući jednostavnoj izradi i montaži.

POGLEDAJ VIŠE
ALUMIL SMARTIA S560

ALUMIL SMARTIA S560 je robustan podizno-klizni sistem koji obezbjeđuje visoke termičke performanse, fleksibilnost i idealan je za velike otvore.

POGLEDAJ VIŠE
ALUMIL SMARTIA S700

S700 je vrhunski podizno klizni sistem, za veoma velike otvarajuće površine sa impresivnim karakteristikama koje ne možete naći kod konkurencije. Vrlo mala površina krila, samo 84 mm.

POGLEDAJ VIŠE

ALUMINCO

ALUMINCO SL 250

Aluminco Sistem SL250 pripada generaciji termoizolacionih sistema koji nudi optimalan nivo zaptivnosti i toplotne izolacije, odličnu vodonepropusnost i sigurnost.

POGLEDAJ VIŠE
ALUMINCO SL 2900

Aluminco SL2900 je klizni sistem vrhunskih performansi sa inovativnim i jedinstvenim karakteristikama, koji nudi elegantne konstrukcije i zadovoljava velike zahtjeve većih dimenzija.

POGLEDAJ VIŠE

SCHÜCO

SCHÜCO ASS 50

Schuco ASS 50, termički izolovan klizni i podizno-klizni sistem prozora i vrata sa 120 mm (dvokrilni), 185 mm (trokrilni) osnovne dubine okvira.

POGLEDAJ VIŠE
SCHÜCO ASS 70

Sa osnovnom dubinom okvira 160 mm (dvokrilni), osnovnom dubinom okvira od 250 mm (trokrilni).

POGLEDAJ VIŠE