ALU I PVC Prozori i vrata

PROZORI

Naši prozori odlikuju se veoma dobrim kvalitetom i dizajnom. Prozori mogu biti izradjeni od alumijuma sa ili bez termo prekida firme Alumil iz Grčke ili od PVC-a firme Salamander iz Njemačke.

Sve prozore krasi moderan dizajni, veoma lijep izgled kao i mogućnost odabira boje sto omogucuje veoma laku uskladivost sa zeljama i potrebama klijenata. Nadalje, profili od kojih su izradjeni prozori su tehnicki i projektno najnapredniji na svjetskom trzistu koji klijenteli daju sigurnost, a uz sve to firma Rapex daje dugorocnu garanciju svojih proizvoda.
PVC profili su pojačani pocinčanim čeličnim profilima kako bi prozori bili čvršći i stabilniji. Naši profili posjeduju ateste i sertifikate poznatih svjetskih laboratorija te osiguravaju dugotrajnost prozora i toplinu u Vašem domu.

Prozore je moguće izraditi u svim standardnim i van-standardnim dimenzijama kao i u svim mogućim kombinacijama okretno,nagibno,kliznim sistemima.

BALKONSKA VRATA

Naša balkonska vrata odlikuju se veoma dobrim kvalitetom i dizajnom. Balkonska vrata mogu biti izradjeni od alumijuma sa ili bez termo prekida firmeAlumil iz Grčke ili od PVC-a firme Salamander iz Njemačke.

Sva Balkonska vrata krasi moderan dizajni, veoma lijep izgled kao i mogućnost odabira boje sto omogucuje veoma laku uskladivost sa zeljama i potrebama klijenata. Nadalje, profili od kojih su izradjena Balkonska vrata su tehnicki i projektno najnapredniji na svjetskom trzistu koji klijenteli daju sigurnost, a uz sve to firma Rapex daje dugorocnu garanciju svojih proizvoda. Ovaj tip proizvoda pruza optimalnu zvucnu i toplotnu izolaciju te stoga stiti Vas i mir u Vasem domu.

Balkonska vrata je moguće izraditi u svim standardnim i van-standardnim dimenzijama kao i u svim mogućim kombinacijama otklopno,nagibno,kliznim sistemima.

Za klizno otavranje koristi se iskljucivo aluminijumski program, dok kod otklopno,nagibno, kliznog se koriste aluminijumski i PVC programi.

ULAZNA VRATA

Kucna vrata su centralni ulaz svake kuće, zbog čega je izlozena trajnim naprezanjima. Ona bez problema moraju izdržati kad se nepažljivo zalupe isto kao sto moraju biti i otporna na vremenske uticaje. Velika stabilnost, optimalna toplotna izolacija, najbolja zvučna i zaštita od nasilnog otvaranja, dugovječnost kao i zahtjevan dizajn su pri tome odlučujući kriterijumi koji moraju biti zadovoljeni.

Kućna vrata iz "Rapex" programa pružaju komfor stanovanja kojeg trebate da bi ste se osjećali bezbjednim i zaštićenim.

HARMONIKA VRATA

Naš program harmonika vrata omogućava vam da na najsuptilniji način objedinite vanjski i unutarnji prostor u jednu harmoničnu sredinu, propuštajući pri tom samo one vanjske faktore sredine koje vi želite i kada to želite. Preciznost i funkcionalnost uz jednostavno otvaranje i zatvaranje, u kombinaciji sa elegancijom i besprekornim dizajnom čine naš program Harmonika vrata nadaleko prepoznatljivim.

Harmonika vrata predstavljaju idealan sistem za zatvaranje velikih povrsina a pri tome omogucuju fenomenalnu ustedu energije. Ovaj sistem pored svojih tehnickih termickih i zvucnih karakteristika, zimi omogucava lakse zagrijavanje prostorije, ljeti brze i ekonomicnije hladjenje. Potrebe zahtevaju da se osim termičke i zvučne izolacije postigne i vizuelno razdvajanje djelova prostorije ili prostorije od spoljašnjosti, sto harmonika vrata svojim velikim stakklenim povrsinama i omogucuju.